Меню
FMedia
Какви неща трябва да избягвате в банята за изглежда стилно и уютно

Какви неща трябва да избягвате в банята за изглежда стилно и уютно

Ако интериорът на банята не изглежда като на страницата на моден сайт, значи сте допуснали една или много грешки в дизайна му. Неподредената баня се състои от няколко условия: какво точно трябва да се избягва - ще кажем в статията.

Отворени тръби

Трудно е да обзаведете баня красиво, ако нежичните комуникации привличат цялото внимание към себе си. Изобилието от тръби и метри е подходящо в стил таванско помещение, но тези техники не работят в минимализъм или класика.

Рафтове близо до огледалото

Банята изглежда небрежна поради огромния брой бутилки, туби и кутии на видно място. Изобилието от продукти за грижа създава визуален шум, достойнството на интериора се губи, а банята става като професионален салон за красота. Стаята изглежда още по-небрежна, когато размерът на средствата се удвои, отразявайки се в огледалото.

Евтина завеса за душ

Дори и най-изтънченият и скъп интериор на банята може да бъде съсипан от една нискокачествена завеса за душ. Продукт, изработен от тънък материал, лесно се набръчква и замърсява, прилепва по тялото, трудно е да се отмие.

Кош за боклук без капак

Ако в банята има кошче за боклук, трябва да намерите капак за него или да закупите нова кофа, която няма да показва отпадъци. Изложената тоалетна хартия, използвани памучни тампони и пръчки правят стаята да изглежда разхвърляна.

Изобилие от текстури

Когато правите ремонти в банята, трябва да обърнете повече внимание на избора на шарката върху плочката. Това, което изглежда привлекателно в железарски магазин или салон, може да не е подходящо за баня.

Многоцветни кърпи

Много хигиенни артикули не могат да се съхраняват в банята , но ако няма друго място, трябва да го направите правилно. За да създадете стилна и подредена обстановка, изберете обикновени кърпи с подобни нюанси, не ги закачайте из стаята след изсъхване, а спретнато подреждайте или навийте на рула.

Банята е място, където е приятно да се отпуснете или освежите, но мръсната и разхвърляна обстановка е лишена от уют и привлекателност.

Източник: Магазин за баня - keramo-bg.com

Споделяне:
admin

Румяна Колева

Не мога да се опиша като един от най-добрите създатели на съдържание, но със сигурност съм човек, който силно се отдава на това, което прави и го прави с много вложени чувства, в резултат на което често се получава нещо прекрасно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap