Меню
FMedia
5 елегантни идеи за подаръци за всяка суетна жена

5 елегантни идеи за подаръци за всяка суетна жена

Празниците се превръщат в специални моменти, само когато поднесем подарък с лично отношение към нежната половинка

Независимо дали сте партньорът, който има за цел да зарадва своята половинка, или сте приятелката, която държи да засвидетелства своята преданост и внимание, трябва да го сторите така, че да постигнете желания ефект. В това е магията на празниците – те се превръщат в специални моменти, само когато поднесем коледни подаръци с лично отношение.

Ако в обкръжението и близките ви има дами, които държат на своята визия и робуват на суетата, в добрия смисъл, разбира се, то тези елегантни идеи са предназначени именно за тях:

  • Релакс и спа само за нея

Може би ще ви е нужен жокер, за да узнаете кой салон посещава обичайно дамата. Дори да изберете друг, където тя да се наслади на няколко вида разкрасяващи процедури, със сигурност няма да сгрешите.

Фокусът на предложението тук е не само да се погрижи за своята коса, маникюр или състояние на кожата, а да прекара почти цял ден далеч от ежедневните битовизми и домашни задължения.     

  • Парфюм – почеркът на жената

Както казва Кристиан Диор, парфюмът говори повече за една жена, отколкото нейният почерк. Всяка една представителка на нежния пол трябва да има поне един скъп парфюм в своята колекция.

Ако познавате вкуса й, чудесно – ще успеете да се справите с предизвикателството. В противен случай не рискувайте, а се доверете на ваучер за отлично зареден магазин, където тя сама да се довери на усета си и да изживее тръпката да опита нещо ново като ухание.

  • Професионален грим

Е, да, по всяка вероятност този подарък върви в комплект с повод, който да й предоставите, за да се наслади пълноценно на резултата и да не се прибере директно у дома, както всяка вечер.

Не се съмнявайте обаче, че ще я вдъхновите с жеста си, защото тя ще има шанс да се погледне с други очи и да получи ценни съвети от експерт в областта, които да прилага и впоследствие. 

  • Фетишът на Кари Брадшоу

Русокосата култова героиня от „Сексът и градът“ не крие своята слабост по обувките, но нали не допускате, че има дами, които са изключение в това отношение? Помислете как да поднесете този подарък в нетипичен стил.

Дали ще я заведете със затворени очи в бутик, където не е пазарувала досега, или ще отскочите до представителство на марка в чужбина, където ще съчетаете полезното с приятното, изборът оставяме на вас…

  • Абонамент

Не ви предлагаме абонамент за скучно списание, въпреки че и това е вариант, ако дамата има интереси в дадена сфера.

Има много начини да създадете страхотни емоции, но когато говорим за подходящ подарък във въпросната ниша, разгледайте платените приложения за телефоните на тема, спорт, йога, красота или съчетаване на облеклото.

Ако все още не откривате идеята, която според вас най-точно описва бъдещата притежателка, посетете https://ideinikbg.com, за да се възползвате от многобройни предложения на изгодна цена.

Споделяне:
admin

Лина Максимова

Здравейте! Като при всеки автор писането е удоволствие за мен. Още по-приятно е, когато статиите достигат до сърцата на читателите, улесняват живота им и им носят практични ползи. Създавам съдържание, което предлага поглед към различни сфери от живота. Бих се радвала, ако оправдая доверието Ви, за да се "срещнем" отново на сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copy link
Powered by Social Snap