Меню
FMedia
5 изненадващо добри подаръци, с които да зарадвате половинката за Свети Валентин

5 изненадващо добри подаръци, с които да зарадвате половинката за Свети Валентин

Някои жестове не могат да постигнат целта си, независимо на каква парична стойност са

14 февруари е доста оспорван празник – някои се кълнат в него, други се отнасят пренебрежително, но всеки от нас усеща еуфорията, която се носи от вълнуващите емоции на този ден. Ако във вашия календар той е отбелязан като повод да изразите своята любов към половинката, вероятно вече се замисляте с какъв подарък да го сторите.

Има жестове, които не могат да постигнат целта си, независимо на каква парична стойност са. Причините са многобройни, но най-често те се състоят в това, че не сме подходили индивидуално и сме направили така, че все едно сме отбили номера.

Кои са крайно неподходящите подаръци за Свети Валентин?

Списъкът може да е по-дълъг, особено ако познавате човека до себе си и знаете, че той по-скоро ще се разочарова, отколкото да се усмихне на избраните от вас дарове.

Ориентировъчно обаче нещата стоят по следния начин:

1.  Бижу, което няма характер и е евтина изработка.

2.  Бельо, което не би подхождало на стила на партньорката.

3.  Масов букет, закупен по пътя към дома.

4.  Ваучер за обяд или вечеря в заведение, което не е по вкуса на дамата.

5.  Парфюм, избран според марката, а не според предпочитанията на бъдещия собственик.

Същественото е невидимо за очите, а в нашия случай може да се тълкува по няколко начина. Ако сте слушали и наблюдавали внимателно половинката, вие вече знаете с какво може да я изненадате. Когато сте близки, вие познавате отлично желанията на мъжа или жената до себе си. И не на последно място, подарявайте красиви и приятни изживявания, не се фиксирайте само върху материалните придобивки.

Най-добрите подаръци за Свети Валентин

Любима джаджа

Ако отдавна отлагате да инвестирате в мечтания смарт часовник или фотоапарат, с който да запечатате красивите си моменти, възползвайте се около 14 февруари. Първо предстоят изгодни оферти, а второ – ще уцелите право в десетката. Прегледайте актуалните предложения с отстъпки за черна и бяла техника в Технополис брошура, за да набележите покупките си. Помислете как да ги поднесете по оригинален начин. Любимият човек ще оцени именно това, а не само подарената вещ.

Пътуване в чужбина

За този подарък трябва да се подготвите от рано, но по-удачна идея е да следите промоциите около датата и да резервирате билети за следващи месеци. Така няма да пътувате, заобиколени от тълпата и ще се насладите спокойно на екскурзията.

Билети за културно събитие

Тук трябва да изберете нещо наистина специално и очаквано, за да предизвикате пълноценна реакция. Всеки има група, която е мечтал да гледа на концерт, или може би актьор, който не е успял да види на сцена. Вариантите са многобройни и зависят отново от личните интереси.

Щуротия, която пасва и на двама ви

Може да са временни татуировки, скачане с парашут, полет с балон в Кападокия… Идеите са достатъчни, за да се вдъхновите и да ги развиете по свое усмотрение.

Урок по пиано или танци

Може би не подозирате колко радост може да внесете в ежедневието на някого, ако му осигурите един час време, предназначено само за него. А ако това е съпроводено от научаването на нещо ново, което е било отдавна желано, то удоволствието ще е несравнимо.

Споделяне:
admin

Румяна Колева

Не мога да се опиша като един от най-добрите създатели на съдържание, но със сигурност съм човек, който силно се отдава на това, което прави и го прави с много вложени чувства, в резултат на което често се получава нещо прекрасно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap