Меню
FMedia
Как да зарадваме любимия мъж

Как да зарадваме любимия мъж

Голяма част от жените, и не малко от мъжете, се затрудняват при избора на подарък за силния пол. В днешната комерсиализирана епоха често пъти предпочитаме да поднесем конкретна сума или ваучер, с които си гарантираме някаква сигурност. Но какъв спомен оставя това и дали е по–добре от избора на ненужна вещ?

Границата между стилното и непотребното може да е изключително тънка. Усетът и конкретният замисъл са много важни преди да се направи избор. Правилният подарък не е толкова невъзможен, колкото си мислим. Той обаче изисква познания в детайли относно хобито и характера на човека, за когото избираме.

Оригинални мъжки подаръци

Подобно понятие може да бъде изключително субективно. Нещо изключително ценно за един може буквално да е непотребна вещ за друг. Ако мъжът, за когото ще избираме, е непознат, нещата наистина са сложни, но ако е сравнително близък, бихме могли да направим доста точно попадение.

Повечето от мъжете не обичат да говорят и споделят за себе си. Това значително може да затрудни правилното решение. Но въпреки това подаръкът не трябва да бъде безличен.

Какво работи той

Не са често срещани щастливците, които се изявяват професионално във сфера, която същевременно се явява тяхно хоби. Ако това е така, вие може да се възползвате със сигурност. Тематиката вече е ясна. Остава да уточните подробностите. Ако предмета, който изберете, се окаже полезен в ежедневието, той ще остави дълготрайни и приятни спомени.

Все пак не залагайте 100% на практичността. И допълнителен чифт чорапи може да е практичен, но до колко това ще достави радост и изненада? Макар че последното може и да го постигнете.

Умните подаръци впечатляват със своето точно попадение. Защо да не изберете нетрадиционна книга на тематиката, която някога сте разисквали. Подобна идея ще остави подходящото впечатление. А именно, че сте подходили с мисъл към този конкретен човек и сте се заинтересували какво занимава въображението му. В повечето случаи това няма да остане незабелязано. Така определено ще привлечете внимание към себе си.

Занимания в свободното време

Тениските с оригинален надпис са много забавни, но няма да произведат желания ефект. Такъв би бил подарък, който може да се използва във връзка със занимание в свободното време. Дали ще е на тема някакъв вид спорт или по повод увличащи занимания по колата или къщата, ако то може да се прилага на практика, сте уцелили десетката.

Слушайте внимателно

В процеса на невинни разговори и приятни срещи е добре да сте наблюдателни. Така лесно ще усетите какво може да зарадва даден човек. Колкото и да е потаен и свит, винаги  ще забележите искрицата в очите, която издава копнежа по нещо. Едва ли ще успеете да му купите последния модел любим автомобил, но и аксесоари към вече наличния ще свършат работа.

Може да подходите и откъм веселата страна. Вземете нещо наистина смешно, което ще извиква радост при всеки поглед към въпросния предмет. Комбинираните подаръци също предлагат добри решения. Така може да си позволите нещо наистина скъпо, което индивидуално не бихте могли да купите. Обсъдете вариантите с всички участници.  

Към мащабните проекти могат да се включат и изненадващи пътешествия. Ако се водите половинка на въпросния празнуващ, то тогава можете да организирате нещичко за вас двамата. Романтично или не, винаги може да си го направите по ваш вкус.

Не бива да се ограничавате до личните придобивки. „Изненада“ за двама може да разгори пламъчето на вълнуващите отношения. Понякога и едно късно кино може да е разковничето на интересната вечер.

Парти изненада

Това е толкова стар и изпитан начин за празнуване. Личното познаване на характера на празнуващия е от голяма важност за успеха на подобно начинание. Важно е всички поканени да са наистина близки с темата, човека и повода. Не по–малко значение има и това как ще бъде възприета подобна идея.

Бъдете креативни. Нестандартните подходи могат да оставят дълготрайни и приятни спомени, а вие самите да бъдете възприети като находчива и инициативна личност. Малко и дългоочаквано обновяване у дома, нещо отдавна заложено в общите ви планове, което така и не е дочакало реда си, идеите могат да са наистина разнообразни. Също така и лични. За това близките и запознати със ситуацията могат да предприемат нужното за осъществяването им. И  в крайна сметка е важно да извикате радост по лицата на всички, а поводът да се превърне в грандиозен празник за всеки един участник.

Споделяне:
admin

Лина Максимова

Здравейте! Като при всеки автор писането е удоволствие за мен. Още по-приятно е, когато статиите достигат до сърцата на читателите, улесняват живота им и им носят практични ползи. Създавам съдържание, което предлага поглед към различни сфери от живота. Бих се радвала, ако оправдая доверието Ви, за да се "срещнем" отново на сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copy link
Powered by Social Snap