Меню
FMedia
Летен лагер – планирайте и запазете от сега

Летен лагер – планирайте и запазете от сега

Родителите знаят колко е трудно да накараш едно дете да учи самостоятелно през ваканцията. Това се отнася особено за дългото лято, когато дори и най-старателните губят част от езиковите си познания, придобити през учебната година. Не трябва да се чака последният момент, за да решите как да избегнете тази опасност. 

Специалистите са разработили вълнуващи програми, които не само помагат за поддържане и подобряване на нивото на владеене на английски език, но и насищат ваканциите с нови емоции. Планирайте и запазете от сега дати за летен лагер , който ще вдигне нивото на знания на детето ви, докато играе и се забавлява. Отлични условия за учене и спорт сред природата предлага детският езиков лагер ЛъкиКидс в Банско, а програмата включва дори конна езда и плуване.

Ползите от летния езиков лагер

Ползите за лагерниците са не само по отношение на образованието, а и за укрепване на здравето им. Летният лагер в Банско помага на участниците в него да станат по-самостоятелни и развива социалните им умения.

В ЛъкиКидс не тъпчат главите на децата с теория. Те говорят английски докато общуват, изпълняват проекти и се отдават на игри на открито. Програмата на лагера комбинира уроците с много активности – походи и пикници, спорт, ролеви игри, йога, танци и други интересни занимания. В крайна сметка, забавлявайки се със свои връстници, лагерниците неусетно проговарят английски език.

Образователната програма се основава на иновативния принцип на проектното обучение. Децата разработват интересни проекти по теми, свързани с космоса, екологията, изкуството, филмите и др. По този начин едновременно упражняват езика и обогатяват познанията си в различни области. Ценно за развитието на децата е, че се учат да работят в екип и да правят презентации. Групите са разделени на начинаещи и напреднали.

Интерактивното обучение се провежда под формата на игри и други занимания. Прилагат се модерни методики като Монтесори, Слънчева педагогика, сугестопедия. Веднъж в седмицата лагерниците имат ден за затвърдяване на научения материал, който се провежда сред природата. Там те имат време също да творят, като изработват красиви неща от екологични материали.

В планината възможностите за занимания на открито са много. Интересът към конната езда е много голям и това не е изненадващо, тъй като много от лагерниците за първи път виждат на живо животните с благородна осанка.

Конна езда в планината

Децата с нетърпение чакат походите по живописните пътеки и пикниците на поляна. Малчуганите с ентусиазъм се отдават на любимите си игри футбол, федербал и волейбол, пускат хвърчила и участват в заниманията по йога. Инструктори помагат на желаещите да се занимават с планинско колоездене.

В луксозния СПА център има топли био басейни, в които децата плуват, а приключенските душове допълват водните забавления.

басейни

В ЛъкиКидс се развиват също талантите и практически умения. Децата могат да се занимават с изобразително изкуство, да пеят и танцуват. Участниците в курса по готварство пък със сигурност ще изненадат мама с уменията си, след като се върнат вкъщи.

Курсове по готварство

Организация на детския лагер

Планината предоставя прекрасни условия – красива природа, чист въздух и отлична база за обучение и забавление.

В езиковия лагер се приемат деца на възраст от 5 до 15 години, като децата до 7 г. трябва да са придружени от възрастен. Всички са настанени в петзвездната обстановка на апартхотела Лъки Банско СПА & Релакс на пълен пансион. Храненето е пет пъти на ден с разнообразно здравословно меню. По време на целия престой в лагера на разположение е медицинско лице.

Базата е отлично обзаведена и оборудвана. Децата могат да ползват компютърни зони и интернет. Много от заниманията се осъществяват в уютната обстановка на детските клубове.

Времето в Лъки Кидс минава бързо в игри и забавления и децата се връщат вкъщи заредени с енергия и усвоили нови знания. Много от тях скоро искат да се върнат отново в Банско и прекарват по няколко лагерни смени за една ваканция.

Споделяне:
admin

Румяна Колева

Не мога да се опиша като един от най-добрите създатели на съдържание, но със сигурност съм човек, който силно се отдава на това, което прави и го прави с много вложени чувства, в резултат на което често се получава нещо прекрасно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap