Меню
FMedia
Черен петък 2020. Не пропускайте изгодните предложения на парфюми и козметика!

Черен петък 2020. Не пропускайте изгодните предложения на парфюми и козметика!

Трябва да знаете, че ноември е идеалното време да закупите нов парфюм или козметика на страхотни цени. Все пак това е месеца, в който очакваме деня на Черен петък.

Парфюм за подарък е страхотно предложение и бихте могли да зарадвате ваш близък или любим. Ще му доставите удоволствие за неопределено дълго време.

Знаете ли защо се нарича Черен петък?

След Деня на благодарността, милиони американци започват да планират своите коледни подаръци.

Правилно! Денят след Деня на благодарността е времето за пазаруване. В САЩ - бележи началото на коледния празничен сезон.

Въпреки че не е официален празник, милиони работодатели дават на служителите си отпуск и много хора използват този ден, за да започнат коледното пазаруване.

Черен петък има маркетингово значение през последните години. От 2005 г. е най-популярният ден за пазаруване през годината. За да привлекат купувачите, търговците обикновено отварят вратите си рано сутринта и дават големи намаления.

Специалните оферти, се предлагат само в ограничени количества. Ето защо някои купувачи планират да намерят най-добрите предложения често, като нощуват пред магазините цяла нощ, така че да са първи, когато вратите се отворят.

Как започва всичко?

Започва от Филаделфия в средата на 60-те години. Шофьорите на автобуси и полицията използват наименованието „Черен петък“, за да опишат интензивния трафик, който блокира улиците на града е деня след Деня на благодарността, докато купувачите пътуват към магазините.

Бизнесът не одобрява негативните коментари в този ден. В началото на 80-те години за търговците е денят, в който правят рекордни продажби. Погледнато от счетоводна гледна точка загубите се отбелязват "в червено", тъй като счетоводителите традиционно използват червено мастило, за да показват отрицателни суми (загуби).

Положителните суми (печалби) обикновено се показват с черно мастило. Следователно, да са отбелязани в „черно“ е добре, защото това означава, че магазините работят на печалба.

Независимо кога търговецът печели през годината, ясно е, че Черния петък е един от най-важните дни. Някои търговци всъщност разчитат на празнично пазаруване, за да реализират огромен оборот и печалба. За други това е ден, в който отчитат повече печалба от обикновено!

Популярността на Черен петък 2020 и възможности за коледно пазаруване:

Cyber monday 2020

Giving Tuesday 2020

За тези, които са твърде заети да пазаруват в деня на Черен петък - или избягват тълпите – понеделник след Черен петък е станал известен като Cyber monday заради многото онлайн продажби, от които купувачите могат да се възползват, като не напускат дома си.

GivingTuesday се "появява" за първи път през 2012 г. като ден на щедростта и благотворителността. Във вторник след Деня на благодарността, хора, организации и общности празнуват и насърчават даряването на благотворителни организации и нуждаещи се. Какъв прекрасен начин да отпразнуваме началото на празничния сезон!

С наближаването на сезона на коледните подаръци може да сте започнали да мислите за подаръците, които искате да подарите на вашите близки. Какъв по-добър ден за пазаруване? Отделете малко време, за да започнете със списъка за подаръци.

Къде можете да намерите най-добрите предложения на парфюми и козметика за Black Friday 2020?

Цените на парфюмите варират в зависимост от продавача, така че винаги си струва да направите проучване на пазара, за да сте сигурни, че сте намерили най-доброто предложение за марката, която ви интересува - при парфюмите винаги има възможност да намерите същия продукт по-евтино.

Пазете се от имитации, предлагани от произволни сайтове... Ако офертата изглежда твърде добра, за да е истина, тогава вероятно разглеждате офертите на Parfimo.bg.

Кои са най-добрите парфюми, които можете да купите през 2020 г.?

Тази година бяха лансирани на пазара много нови парфюми. Ако желаете да изненадате ваш близък, можете да се възползвате.

Ето някои от тях:

HUGO BOSS Alive

Giorgio Armani Sì Passione Red Maestro

Jacobs Daisy Love Daze

Chanel Coco Mademoiselle L´Eau Privée

Viktor & Rolf Flowerbomb Dew 

Chloé Rose Tangerine

Но, ако търсите да заложите на класически, добре познати аромати. Препоръчваме ви да си изберете от специалните намаления, които фирмите подготвят специално за този ден.

Пригответе се за Черен петък 2020, планираната дата тази година е на 27.11 или последния петък на месец ноември.

Споделяне:
admin

Румяна Колева

Не мога да се опиша като един от най-добрите създатели на съдържание, но със сигурност съм човек, който силно се отдава на това, което прави и го прави с много вложени чувства, в резултат на което често се получава нещо прекрасно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap