Меню
FMedia
Гримът, който е подходящ за очите

Гримът, който е подходящ за очите

Коя дама не обича да се гримира? Да, има и такива, но дори и с минимални щрихи всяка жена обичат да се разкрасява. Ако има черти, които недолюбва, гримът може да оправи нещата, ако е по – ниска от желаното, токчетата ще коригират неправдата.

Дерзайте, дами! Оказва се, че сте истински щастливки. Но кое все пак е основното, на което да се обърне внимание? Казват, че очите са прозорец към душата. Дори и да не е вярно, тази част от лицето е първата, която осъществява контакт. Това означава, че няма да сбъркате, ако положите усилия за подчертаването й.

Сенки и моливи

И двата варианта, когато са подбрани правилно в цветово отношение, могат да преобразят визията. Светлата основа по протежение на клепача и по – наситените, тъмни цветове във външните ъгли и арката ще направят окото да изглежда много изразително и отворено.

За семпла и ежедневна визия или за дами, които не са привърженички на силния грим, опушен молив в ъгълчетата на очите ще подчертае без да се натрапва.

Хитър трик за уморените очи е светъл или дори леко блестящ нюанс във вътрешните ъгли. Това ще направи визията супер сияеща. Дори и след бурна нощ, без достатъчно сън, благодарение на този ефект и коректор под окото, никой няма да разбере какво се е случвало.

С озаряваща основа за грим или хайлайтър бихте могли да постигнете същия ефект. Ако се чудите как да го нанесете професионално и да добиете вида на модел, погледнете се в огледалото под пряка светлина. Нанесете пестеливо на онези части от лицето, които се осветяват най – много. Не пропускайте и купидоновата извивка над устните. Така ще изглеждат неустоими и по – обемни.

Спирала

Това е продукт, който няма нужда от реклама. Употребата й датира от хиляди години. Днес всяка мигла може да се радва на специално внимание от безбройните варианти, които имаме удоволствието да познаваме.

Драматичен, невинен или стандартен ефект – изборът си е ваш. Истината е, че окото се трансформира неузнаваемо благодарение на безценния продукт. Опушен грим и дълги мигли -  никой не може да им устои.

За допълнителен магнетизъм може да използвате инструмент за извиване на миглите. Той ще добави форма на нежните косъмчета и ще подпомогне спиралата в нейното действие.

Демакиант

След всичко примамливо за окото, което изброихме, не на последно място е разгримирането. За да се наслаждавате и на следващия ден на ефектен вид,  необходимо е кожата да бъде щателно почистена. Редовното премахване на грима ще забави появата на бръчките и ще подготви лицето за следващата порция красота.

Висококачествен грим от магазин За човека

Споделяне:
admin

Румяна Колева

Не мога да се опиша като един от най-добрите създатели на съдържание, но със сигурност съм човек, който силно се отдава на това, което прави и го прави с много вложени чувства, в резултат на което често се получава нещо прекрасно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap