Меню
FMedia
Лесните решения за красотата през дългите моменти у дома

Лесните решения за красотата през дългите моменти у дома

Свикнали сме да поддържаме своя безупречен вид. Стараем се да не правим компромис със своята красота. Но когато се намираме под изолация в дома си е трудно да жонглираме с липсата на контакти и перфектния маникюр.

А именно поради тази причина може би не трябва да униваме, а да вложим най–доброто от своите способности, за да сме във форма. Бъдете готови да посрещнете с усмивка утрешния ден, който ни обещава много повече радост и емоции.

Гел лак у дома

Коя дама не обича да ходи на маникюр? Не всички салони обаче работят в усложнената в световен мащаб ситуация. Не се стресирайте. Сега е времето да навлезете в дебрите на професионалистите. И ако си мислите, че е непосилно за способностите ви, един единствен опит ви дели от трансформация на възприятията.

Комплект за гел лак

Първата и най–лесна стъпка е да се снабдите с пълен комплект за домашния ви гел лак. Това са основата, топ лакът, цветът (поне един, като за начало) и обезмаслителят. Разбира се, ще ви е нужна и специална лампа за печене на маникюра, но тя не се нуждае от вашата помощ, за да си свърши работата.

Пристига нетърпеливо очакваното колетче. Концентрирайте се върху основната задача. Имате нужда само от няколко прости стъпки, за да се сдобиете с перфектни нокти. И какво от това, че си стоите само у дома – високото самочувствие не вреди!

  • Почистете ноктите. Едва след тяхното оформяне и подготовка може да пристъпите към лакиране.
  • Включете лампата. Следвайте инструкциите за употреба.
  • Пригответе си необходимите шишенца. Първо нанасяте основата на тънък пласт и печете. След това полагате избрания цвят. Не напластявайте. Ако трябва лакирайте ноктите два или повече пъти с тънък филм от гела, вместо да рискувате да се струпа грозно в отделни участъци на нокътната плочка. Печете необходимото време след всеки нанесен пласт.
  • След завършване на процедурата задължително запечатайте с топ лак. Той ще добави още блясък и дълготрайност.
  • И за финал – почистете ноктите с обезмаслителя.

Ето колко лесно си получихте вашите пет минути слава. Докажете на себе си и на близките, че нямате тайни в света на красотата и грижата за външния вид.

Само след няколко процедури ще се чувствате толкова уверени, че ще започнете да прилагате различни трикове за атрактивен и ефектен маникюр. Хубаво е някой друг да се грижи за вас, но удоволствието от факта, че се справяте и сами, няма равно на себе си.

Споделяне:
admin

Румяна Колева

Не мога да се опиша като един от най-добрите създатели на съдържание, но със сигурност съм човек, който силно се отдава на това, което прави и го прави с много вложени чувства, в резултат на което често се получава нещо прекрасно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap