Меню
FMedia
Ето как да си купите правилните дрехи онлайн

Ето как да си купите правилните дрехи онлайн

Пазаруването онлайн - и невъзможността да пробвате дрехи, преди да ги купите - може да бъде една от неприятностите на съвременния живот. Роклите понякога са твърде къси, панталоните са твърде дълги, а материята е толкова прозрачна, че можете да видите бельото си през нея. Минути след доставката на уж мечтаните артикули осъзнавате, че ще трябва да се наредите на опашка пред куриерската служба и да ги върнете.

Но не е задължително всичко да премине така. Следвайте съветите по-долу, когато си поръчвате дамски дрехи или пък дрехи за любимия ви мъж и ще пожънете така жадувания успех.

Проверете мерките внимателно

Проверете мерките на всички дрехи и обувки много внимателно. Проверете и вие какви са вашите мерки с шивашко метърче у дома. Това много ще ви помогне при всички поли, панталони, рокли, ризи, обувки и други...

В противен случай пола, която в уебсайта на магазина е под коляното, при вас може да се окаже твърде къса или пък обратното. От друга страна, ако през този сезон търсите изрязан панталон и сте по-дребнички, тогава чифт, който изглежда с дължина на прасеца на модела, може да се окаже с цяла дължина. Струва си да ги проверите, нали?

Гледайте видеоклипове

Ако има видеоклип на модел, облечен в артикула, който искате да купите, винаги го гледайте. Ще получите добра представа за теглото и качеството на плата, докато моделите се разхождат с него.

Заложете на класиката

Помислете за класически, а не за твърде екстравагантни артикули, които не да се срещат лесно, когато пазарувате. Минималистични якета, панталони по поръчка, леки трикотажни изделия и копринени ризи са идеални в случая.

Проверете дали инструкциите за пране са на сайта

Тези 75% отстъпка от „изгодната цена“ могат да ви струват впоследствие много повече през годината, когато видите, че дадената дреха може да се пере единствено и само чрез химическо чистене.

Колко високо?

Преди да си купите каквито и да било токчета онлайн, измерете височината на най-високите обувки, които притежавате в момента, които можете да носите удобно, и не се изкушавайте да купувате нещо по-високо. Дори то много да ви харесва на външен вид!

Винаги има много супер високи токчета в магазините, които може да изглеждат като перфектната обувка за парти, но те могат да бъдат напълно безполезни за ходене.

Размери, размери, размери

Аксесоарите може да изглеждат като сигурен залог, но винаги проверявайте размерите им. Чантите могат да бъдат много по-малки, отколкото изглеждат онлайн. Дълбочината е най-важна от всички други показатели в този случай.

Купете веднъж, на едро

Повечето сайтове предлагат безплатно връщане, така че може да е по-евтино, по-малко досадно и по-благоприятно за околната среда в дългосрочен план да направите една голяма поръчка само в един магазин, а не в много малки.

Не забравяйте да проверите внимателно политиката за връщане на сайта, преди да заредите кошницата си и да преминете към заплащане.

По-добри доставки и връщане

Някои връщания са по-досадни от други. Намерете уебсайт, който прави нещата малко по-малко болезнени.

Вижте къде най-лесно можете да връщате или заменяте стоки, както и къде доставките излизат най-изгодно. Все пак искате да давате парите си за дрехи, обувки и аксесоари, а не за доставки, нали така?

Споделяне:
admin

Румяна Колева

Не мога да се опиша като един от най-добрите създатели на съдържание, но със сигурност съм човек, който силно се отдава на това, което прави и го прави с много вложени чувства, в резултат на което често се получава нещо прекрасно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copy link
Powered by Social Snap