Меню
FMedia
Новите тенденции при обеците: Бъдете шик и се настройте на лятна вълна!

Новите тенденции при обеците: Бъдете шик и се настройте на лятна вълна!

Тази новина може да създаде въодушевление сред повечето дами и те да открият нови хоризонти в стила си

Пролетното слънце вече събужда надеждите ни за предстоящите морски приключения и безвремие край брега. Дотогава ще почакаме, но мечтите ще продължат да владеят съзнанието ни. И е напълно естествено да оказват своето влияние върху стила ни. Той става все по-лежерен, спортно-елегантен и с допустими ексцентрични елементи, за да подчертаем вдъхновяващата си природа на представителки на нежния пол.

Да, точно тази новина може да създаде въодушевление сред тях! Всяка от тях несъмнено е любителка на красивите дамски сребърни обеци, които в ежедневието обичайно са по-премерени и дискретни като модели.

И ако до скоро бяхме свикнали да виждаме висящите бижута на ушите, съчетани с тоалети за официални поводи, днес можем да се насладим на горещата тенденция. Всеки ден може да се превърне в специален момент, затова облечете новите си дрехи и изразете себе си с атрактивни накити, без да се притеснявате от мястото и времето.

Всеки вариант на обеци, които ви привличат неустоимо, могат да се превърнат в неповторим акцент на облеклото ви, което през топлите месеци все пак е по-ефирно, бохо и изключително женствено.

Нямаме никаква причина да бъдем сдържани точно с бижутата!  

Висящите обеци, обсипани с камъни, също са позволени. Подчертайте усмивката си и заблестете. Нека всеки ден да е причина за вашата усмивка, винаги щом се зърнете в огледалото, а за околните дори е излишно да споменаваме – те със сигурност ще забележат промяната във вас.

Брошките са едно чудесно допълнение към аутфита ви, ако сте склонни да запазите досегашната си стратегия с фини малки обеци.

Ако ги комбинирате умело, ще се символ на класа и изтънченост, независимо къде се намирате: в офиса, на среща с приятели, на морския бар и т.н. С тях може да украсите не само връхната си дреха, но също така чантата, шала или шапката. Споменатите аксесоари са почти задължителни за гардероба на всяка дама, която държи да подчертае своята нежна природа.

Разбира се, всичко зависи и от вашия потенциал за експерименти, от креативната вълна, на която сте настроени в даден момент.

В търсене на артистична визия, която е изцяло в синхрон с летните дни, може да излезете от рамките и да бъдете себе си, такава каквато сте искали отдавна, или просто да се подложите на изпитание, за да предизвикате границите си.

Въпросът е на какво се осмелявате и какво съдържа вашата кутийка със съкровища? Попълнете колекцията си сега – на сайта Shine.bg.

Споделяне:
admin

Лина Максимова

Здравейте! Като при всеки автор писането е удоволствие за мен. Още по-приятно е, когато статиите достигат до сърцата на читателите, улесняват живота им и им носят практични ползи. Създавам съдържание, което предлага поглед към различни сфери от живота. Бих се радвала, ако оправдая доверието Ви, за да се "срещнем" отново на сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copy link
Powered by Social Snap